Pàgines

diumenge, 9 de novembre del 2008

CAMINADA A LES TRES CREUS (MOTMELO)

Diumenge, 8.00 h. Toca llevar-se, avui es la caminada a Les Tres Creus (Montmeló) que organitza La Associació Progressista de Dones "Montserrat Roig", així dons, després de un petit desdejuni. agafo els trastets i enfilo cap la Masia carranca, lloc on hem quedat per sortir, arribo i ja hi han dues persones, poc a poc van arribant la resta, en total som 10, quant passen uns 7 minuts de les 9.00 h.

comencem a caminar i per la Travessia Carranca anem cap la carretera de La Roca, la travessem i agafem pel carrer Mogent fins a trobar el Parc de la Verneda, girem a la


dreta i un cop passada la deixalleria, girem a l'esquerra i anem a sortir al camí del riu que agafem en direcció Montmeló, per aquest tram del riu, observem gran quantitat de gavines i algun que altre bernat pescaire.

Al arribar a l'alçada del polígon de Can Buscarons, travessem el riu i continuem per l'altre riba i seguim cap la dreta fins sortir al Passeig del Riu, arribant a la confluència amb Santiago Rusinyol, travessem el riu Congost pel pont i tot seguit, girem a l'esquerra i seguim fins passar la subestació elèctrica, llavors, girem cap la dreta i ja agafem el camí que fent siga-sagues, va pujant cap el cim de la muntanyeta, passem pel davant de la porta del tancat que rodeja les restes del poblat ibèric de Can Taco, continuem fins "fer el cim" un cop dalt, donem bona compte de lo que portem, contemplem el panorama, una mica emboirat tot sigui dit i alguns, aprofiten per descansar una mica el peus.

Reprenem el camí i per no tornar pel mateix lloc, agafem un altre corriol, que a la fi, va a parar a la subestació també, un cop allí, ja es desfer el camí que hem portar a l'anada, arribant al lloc de sortida sobre les 12.15 h. mes o menys, alguns, comentem de veure'ns per preparar les properes sortides. Això es lo que ha donat de si la sortida, semble que en conjunt ha sigut del agrad de la majoria. Fins la propera.............

PD. si feu clik aquí, veureu totes les fotos fetes pel Gino.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada