Pàgines

dijous, 27 de novembre del 2008

CAMINADA A SANT CEBRIA DE CABANYES

El proper diumenge 14-12-08, com cada segon diumenge de mes, l'Associació Progressista de Dones "Montserrat Roig" organitza la caminada popular. Aquest cop, serà a la ermita de Sant Cebrià de Cabanyes, al terme de Sant Fost. El punt de trobada, davant la Masia Carranca, hora les 9.00 h. sortirem a buscar el Torrent de Can Sunyer, camí del Besos en sentit Montcada fins l'alçada del Torrent de Can Torrens, agafarem el corriol que el va resseguint, passarem pel davant de la Masia de Can Torres i arribarem a Sant Cebrià, aquí parada i petit most, un cop descansats seguirem camí envers Sant Fost, i ja en suau davallada, anirem a fer cap altre cop a la Masia Carranca on donarem per acabada la sortida, seran poc mes de 8 km. amb un desnivell de uns 125 m.



Les sortides, son obertes a tothom

Procurarem respectar l'horari de sortida

L'organització, es reserva el dret de canviar o suprimir l'activitat sempre que sigui imprescindible.

Es recomana portat calçat adequat i aigua per beure

RESPECTEM EL MEDI AMBIENT

2 comentaris:

  1. Intenterem anar-hi. Per cert, no podria la web (es un dir...) de l'Ajuntament publicar aquestes sortides? Tenen web o blog l'Associació de Dones progresistes?
    Antonio

    ResponElimina
  2. Hola Antonio, la veritat es que ara mateix, em poses en un compromís, ja que no et puc respondre a cap de les dues cuestions, crec que l'Associació, no te web ni bloc, però no ho puc assegurar, en quant a lo de la web de l'Ajuntament....dons ja ho comentaré amb els/les membres de l'associació, encara que com mínim, crec que ho pengen als panells informatius. Sera un plaer contar-te entre els "esforçats muntanyecs"

    ResponElimina